Μια ισχυρή ασπίδα προστασίας από τις ακτίνες UVA & UVB που βρίσκονται παντού, όλο το χρόνο και προκαλούν βλάβες στο δέρμα και σημάδια πρόωρης γήρανσης, όπως λέπτυνση, θαμπάδα, ρυτίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Προστατεύει επίσης το δέρμα από την Υπέρυθρη Ακτινοβολία και το Μπλε Φως. Αυτή η αποκλειστική, διάφανη υφή που μοιάζει με gel απλώνεται απαλά και ομοιόμορφα για να καλύψει εύκολα όλο το πρόσωπο και το λαιμό και αφήνει ένα βελούδινα απαλό, ματ τελείωμα στην επιδερμίδα. 

• Για όλους τους τύπους δέρματος • Δερματολογικά ελεγμένο • Χωρίς άρωμα • Χωρίς ParabensVegan • Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

SKU: 08909

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατηγορία: Adult Care

Brand: Dr. Age

  • Περιγραφή

ΟΦΕΛΗ

Υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB, για όλους τους τύπους δέρματος

Προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία και το μπλε φως

Συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση

Φόρμουλα που μοιάζει με τζελ για ομοιόμορφη εφαρμογή

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εφαρμόστε το στο πρόσωπο με μικρές, κυκλικές ανοδικές κινήσεις, αποφεύγοντας την επαφή με την περιοχή των ματιών, 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Αφήστε να απορροφηθεί εντελώς. Μην τρίβετε.  Επαναλάβετε την εφαρμογή κατά διαστήματα, ειδικά μετά το κολύμπι ή την εφίδρωση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε   έναν επαγγελματία υγείας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν αυτό συμβεί, ξεπλένετε καλά με νερό. Μόνο για ενήλικες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να διατηρείται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος.

Δείτε Επίσης